Jeg er en del af Rødovre Terapi Center, find os på Facebook her

Hvem er jeg

Jeg hedder Gertie Amby og er født i 1953. Min grunduddannelse er socialrådgiver. Jeg er eksamineret psykoterapeut fra Gråbrødre Instituttet, som er en 4-årig uddannelse med følgende referencerammer: Psykodynamisk, eksistentiel og systemisk. Uddannelsen er evalueret efter de ministerielle retningslinjer – det vil sige en kvalitetsgodkendt uddannelse.

Jeg er desuden certificeret relation – og tilknytnings/kærlighedsterapeut fra Love Life Academys 2-årige uddannelse.

Jeg har herudover taget 2 års uddannelse i systemisk/narrativ familieterapi hos psykolog Birgit Trembacz.

Jeg har siden 1992 arbejdet terapeutisk indenfor alkoholmisbrugsområdet. De sidste 20 år har jeg udover individuel terapi arbejdet med gruppeterapi, par og familier.